O Nama

Uredništvo Surfvica

Veliki pozdrav svim posjetiteljima naše stranice Surfvic.
Ovdje ćete naći pregršt dobre zabave, smiješnih videa, smiješnih slika, bizarnih vijesti, parodija, viceva, mudrosti, crnog humora i još mnoštvo zanimljivosti koje će vas uveseljavati i zabavljati svakodnevno. Ovu stranicu uređuje nekoliko predivnih ljudi, a to su Neo, Lovro, Luka i Lana. Spremni su za velike izazove i uvijek su aktivni u potrazi za nečim novim. Nadam se da ćemo još mnogo godina surađivati i svakodnevno se svi zajedno zabavljati.

Naš cilj s ovom stranicom je jednostavan. Pružiti zabavu svim ljudima kojima je dosadno, također prilikom pružanja te zabave nešto vas i naučiti. Ali glavni cilj je nasmijati vas. Kao što naš moto kaže: “Umrite od smijeha, da biste duže živjeli”.

Vaš zadatak je da svakodnevno posjetite našu stranicu i zabava vam je zajamčena. Još ćemo biti sretniji ukoliko ostavite svoj komentar bio pozitivan ili negativan. Ukoliko će biti pozitivan bit ćemo jako zadovoljni, ukoliko će biti negativan učinit ćemo sve da budemo što bolji na vaše i naše zadovoljstvo. Također nas možete kontaktirati u vezi bilo čega preko naše kontakt stranice.
Pozdrav svima!

About the Author