Tele Koje Laje

LošeSuper (No Ratings Yet)
Loading...Loading...

krava koja lajeHenry, mlado , više se ponaša kao pas nego govedo i čak pokušava lajati kao njegov krzneni prijatelji.

Ovo neobično tele laje jer misli da je pas. Ben i njegova supruga Catherine, 42, doveli su ga na farmu u blizini Swanage, Dorset, kad je imao samo 4 mjeseca, jer ga njegova majka nije ga mogla hraniti. Henry živi bez svog obiteljskog stada, a preferira igranje s kućnim ljubimcima s kojima je odrastao.
On spava u štali pokraj kuće i svakog jutra gura glavu kroz kuhinjski prozor kako bi ukrao tost iz tostera. Henry, koji nosi ružičasti ovratnik, voli se igrati s Benove dvoje djece – Georgeom, 11 i Isabel koja ima 9 godina. Sada je postao dio obitelji i provodi svoje dane igrajući se na farmi kao da je pas koji mu je najbolji prijatelj.

On je također postao internet atrakcija sa svojim budalaštinama u tisuću videozapisa na internetu. “Njegova omiljena stvar je da se prikrada iza mene i kad nisam svjestan stavi glavu pod moju stražnjicu i između mojih nogu.”
“Djeca toliko vole Henrya da ga ne možemo prodati, a izgleda kao da ćemo ga imati za sljedećih deset ili 15 godina,” kaže ponosni vlasnik ove neobične životinje.

Komentari

Komentari